Samsung Wasmachine + Samsung Droger


Omschrijving:

Huur nu deze Samsung wasmachine en wasdroger combinatie op Skala.nlJe kunt van het topmerk Samsung al een wasmachine en wasdroger huren voor een laag bedrag per maand! Laat deze kans niet schieten en zorg dat je deze wascombinatie zo snel als het kan in huis haalt!Iets vergeten toe te voegen aan de was- Vanaf nu is dat geen probleem meer dankzij Samsungs AddWash (WW90T554AAW)! Je kunt snel en gemakkelijk iets toevoegen wanneer de was al draait, tijdens het gehele wasprogramma. Heb je een wasje met de hand gewassen, met de AddWash kun je deze eenvoudig alleen mee laten spoelen en centrifugeren. Of ben je gewoon vergeten om een sok de was in te doen dan kan je deze gemakkelijk toevoegen terwijl de was draait. Ideaal toch-Ook krijgt deze wasmachine al je kledingstukken perfect schoon, zelfs als ze erg vies zijn. Schakel de Bubble Soak-functie om hardnekkige vlekken, zoals bloed-, thee-, wijn-, make-up- en grasvlekken te weken in actieve bubbels. Vuil en vlekken komen los en verdwijnen als sneeuw voor de zon.Daarnaast past deze Samsung warmtepompdroger (DV80TA220AE) er perfect bij. Door de Antikreuk-functie in te schakelen, blijft de trommel na het droogprogramma zonder warmte en met tussenpozen draaien. Zo blijft warme kleding niet te lang bewegingsloos liggen in de trommel en ontstaan er minder kreukels in de stof. Dat scheelt een hoop strijkwerk!Tot slot beschikt de Samsung DV90T5240AW over de Optimal Dry functie die drie sensoren gebruikt om een optimaal resultaat te creeren. De droogtijd wordt afgestemd op de vochtigheid, zodat je was sneller klaar is met een minimaal energieverbruik. Voorkomt beschadiging aan je kleding en meldt als je de warmtewisselaar moet reinigen.Wil je vandaag nog deze prachtige wascombinatie in jouw huis hebben- Druk dan nu op de bestelknop en onze monteurs sluiten het apparaat gratis bij je aan!Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!-
Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is- Klik hier voor meer informatie.

Heb je nog vragen over onze service of de producten- Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder!

*Deze actie is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen van Skala.nl.

    Merk:
  • SamsungWebwinkel: Skala
 
Prijs: € 51.95
 

©2024 Shoppen en vergelijken - Witgoedartikelen.nl | Privacy statement